Het is een uitdagend periode!

Op afstand, en toch dichtbij!

Het is een uitdagende periode.

 

De wereld is veranderd, en niet meer hetzelfde als een maand terug. Een periode waarin we meer of minder geconfronteerd worden met gevoelens van angst, twijfel, onmacht, onrust en zorgen. Zorgen over de toekomst of hoe nu verder. Even soms niet meer weten hoe daar mee te dealen.

 

Zeker nu we geïsoleerd zijn en er allerlei structuren wegvallen, worden we misschien wel meer dan ooit teruggeworpen op onszelf. Oude structuren vervallen, oude onbewuste patronen en gevoelens kunnen naar boven komen. Overleven ten top.

 

Het helpt als je daar inzicht in hebt en het gewoon de ruimte geeft. Hoe uitdagend dat ook kan zijn.

Wegduwen is als een bal die je onder water houdt…..

 

Deze periode raakt aan existentiële vraagstukken. In jou als persoon. In je bedrijf. De wereld op z’n kop, de kaarten zijn opnieuw geschud. Tijd om ballast op te ruimen. Oude structuren te heroverwegen, terug naar de kern.

 

Kan het zo nog doorgaan? Wat is er bij jou getriggerd? Wat wordt er nu van jou, of in je bedrijf gevraagd?

Wat zijn de uitdagingen en wat is er nu nodig.

 

Wil je hiermee aan de slag? Nu uiteraard online. Daarna hopelijk weer live face-to-face.

 

Op afstand, en toch dichtbij!