over mij

Nieuwsgierig & sensitief

Wat kenmerkt mij

Mensen die mij kennen typeren mij als authentiek, open, doortastend en met een dosis lef. Ik ben direct in mijn woordkeus en durf te zeggen het wèrkelijk over gaat. Ik ben niet bang de diepere laag op te zoeken. Ik benader het vanuit rust, maar wel met passie en power.

Ik houd van een grapje op zijn tijd, en schuw niet mezelf soms als voor beeld te stellen of op de hak te nemen. Diepte en lichtheid horen

wat mij betreft bij elkaar, het frist de lucht soms lekker op. Weet dat ik hard lach. Gewoon hard. (dus doe gerust oordopjes in). Lachen is niet het enige wat ik hard doe, ik nies ook hard. (dus houd je oordopjes bij de hand).

 

What you see, is what you get.

Mijn visie

Alles is energie en hangt met elkaar samen.

 

Ik geloof in de wet van oorzaak en gevolg. Wat je in de buitenwereld zoekt, vind je in jezelf. Jouw onbewuste blauwdruk bepaalt voor een groot deel wat er gebeurt in je leven. Alleen jij kunt jou en de thema's in je leven veranderen. Niemand anders.

Als je me zou kennen, zou je weten dat....

  • je me ‘s nachts nergens voor wakker mag maken (nee, zelfs niet voor witte chocolade mousse).
  • ik wel eens dapper en alleen naakt op een strand heb gezeten, gewoon tussen geklede mensen. Dat krijg je als je onverwacht (tja, bikini vergeten, dus ik moest wel) op een naaktstrand beland, waar ik normaal nooit kom. Het verbaasde me al, dat iedereen zo in de duinen zat, terwijl ikzelf heerlijk van de branding houd. Dat werd wat duidelijker toen er hele families strandwandelingen maakten en ik er als enige naakte tussen zat. Awkward! Maar weet je, ik zat er toch al, dus ben gewoon dapper blijven zitten. Hoppa!
  • ik als tiener werkelijk als énige in Nederland een mix van cola light met pisang-ambon dronk (denk hierbij aan alcoholische suikerzoete bananenschuimpjes).
  • ik liever bitterballen en kaasjes eet dan bananenschuimpjes.
  • ik niet zo van regeltjes houd.
  • ik het blijkbaar erg belangrijk vind dat je mijn naam correct schrijft, dus als Anne-Marie. Als 2-jarige, die nog niet kon schrijven, wist ik al “Het is met twee van die grote letters èn een streepje in het midden”.
  •  Ik geen kinderen heb. En daar ok mee ben. Deze nu ook niet meer zou willen. En dat er toch heel soms nog wat verdriet van om de hoek komt kijken. En daar ok mee ben.
  •  Ik met kleding kopen niet kan kiezen welke kleur ik koop, en ze dan gewoon allebei maar neem. En zo en hele dubbele garderobe in de kast heb hangen.
  •  Ik voor hetzelfde geld een heel creatief beroep gekozen had als grimeur, edelsmid of fotograaf en me daarin ook bekwaamd heb. En toch het allerliefste zangeres was geworden.