Let's go Ynsyde!

Achtergrond

Mijn naam is Anne-Marie Harks, ik kom uit een gezin van 4 kinderen en ben geboren en getogen in Den Bosch. Na mijn afstuderen van HBO hotelmanagement ben ik onder meer gaan werken in het buitenland. Bij terugkomst heb ik mij gespecialiseerd in de Human Resources (HR/personeelszaken) en heb diverse HR-rollen bekleed bij met name MKB-bedrijven.


Omdat ik zelf tegen zaken aanliep in mijn leven, ben ik mezelf op persoonlijk vlak verder gaan ontwikkelen. Ontwikkelen is een grote passie van me geworden. Zowel het ontwikkelen van mezelf, als helpen bij bewustwording van andere mensen. Niet alles is wat het lijkt en mooi wat er tevoorschijn komt.

Uitgangspunten:

Al deze ervaringen hebben mij lessen geleerd, die ik meer en meer in de praktijk breng:

 

  • Volg je passie en enthousiasme
  • Maak zaken zo eenvoudig mogelijk (maar met een dusdanige diepgang als noodzakelijk)
  • Verdiep je in de werkende onderstroom en handel naar verkregen inzichten (wat belemmert, welke overtuigingen, wat speelt een onderliggende sturende rol)
  • Groei kan niet zonder bewustwordingsproces (zowel persoonlijk, vakinhoudelijk als voor organisaties)
  • Niet alles is wat het lijkt

hoe ik werk

Ik werk vanuit de visie dat eigenaarschap noodzakelijk is voor waardevolle verandering, met openheid en vertrouwen. Graag met een vleugje humor. Leertrajecten mogen ook leuk zijn! Daarnaast vormen mensen, creativiteit en de natuur belangrijke inspiratiebronnen voor me. Mijn klanten ervaren mijn begeleiding in complexe trajecten als inspirerend en met een doortastende aanpak, met een zachte en no-nonsense manier van communiceren, die vèrder brengt.


Een tien jaar geleden kwam ik in aanraking met opstellingenwerk, en dat vind ik een fantastische methode. Een voor mij zuivere methode, die snel inzichten biedt in onderliggende patronen. Zowel voor organisaties als individuen.

 

Ik heb veel mensen begeleid bij knelpunten in hun leven en loopbaan, en ondernemers bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Al jarenlang verdiep ik mij in persoonlijke en professionele ontwikkeling en heb daarin diverse opleidingen gevolgd o.a.; coaching, psychologie, lichaamswerk, opstellingen werk (familie- en organisatie opstellingen), NLP, energetische systeem therapie.

Naar contact, voor een vrijblijvend gesprek.