Ynsyde Ynspireert!

"There is a crack in everything. That's how the light gets in."

 - Leonard Cohen -

Over Ynsyde!

Ynsyde is een bedrijf op het gebied van Organisatie, Mens en Processen. De achterliggende insteek komt vanuit de Human Resources.

 

Daarnaast vormt Ynsyde een opleidings- en ontmoetingsplek, waar je aan je eigen persoonlijke en professionele thema's kunt werken.

Het doel is om iedereen in zijn of haar kracht te laten staan en om makkelijker en voller in het leven te staan.

Waarom Ynsyde?

Ynsyde begeleidt bij organisatie, persoonlijke en werkgerelateerde vragen, en maakt daarbij gebruik van diverse tools. Een fijne manier van werken is het werken met opstellingen (individuele of familie- en organisatie opstellingen), die een rode draad in mijn werkwijze vormen. Hierbij krijg je inzichten en handvatten in je onderliggende patronen waardoor je keuzes kunt maken en het leven leiden wat bij jou past.

Ynsyde helpt bij:

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer uit je leven halen? Alle verandering begint bij erkenning en bewustzijn. Bij Ynsyde ben je aan het juiste adres om je hierin te begeleiden. Met Ynsyde krijg je weer een boost in de juiste richting.


Zakelijke trajecten

Loopt het niet helemaal zoals je zou willen binnen je bedrijf? Vragen over werk, of je organisatie? Hoog ziekteverzuim, dalende omzet of motivatie vraagstukken? Met mijn jarenlange ervaring in HR- en organisatieadvies, kan ik je vast en zeker helpen, om zaken weer de goede richting in te bewegen.


familie- en organisatie-opstellingen

Met systemisch werken krijg je snel inzichten in vraagstukken of thema's. Terugkerende problemen, patronen die zich herhalen en waar je niet uitkomt? Onoplosbare vraagstukken in jouw bedrijf? Met een opstelling krijg je snel inzichten. Klik hier voor meer info over opstellingen.


voor ondernemers / ZZp-ers

Altijd al voor jezelf willen beginnen met je eigen bedrijf, maar wil je meer handvatten? Of ben je al gestart, maar loopt het niet zoals je zou willen? Ynsyde helpt jou op een unieke manier verder succesvol te zijn.


Individueel coaching traject / consult

Liever individueel? Gewoon omdat je dat fijner vindt, kunt afspreken wanneer je wilt, of omdat je vraagstukken gevoelig voor je liggen, dan kan een (gedeeltelijk) individueel traject de oplossing voor je zijn.


HR advies (op ZZP basis)

Met meer dan 25 jaar ervaring als HR adviseur en HR manager, biedt Ynsyde een stevige basis om je hierbij te helpen. Denk aan interim HR advies, verzuim trajecten, arbeidsrechtelijke zaken, of het opzetten van de HR afdeling.


"If you can't fly, then run.

If you can't run, then walk.

If you can't walk, then crawl.

But whatever you do, 

You have to keep moving forward."

 

- Martin Luther King -

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek.