13. juli 2020
En dapper fietste hij weer naar huis. …..Een situatie met een jongetje van acht, die me even onverwachts als simpel herinnerde wat dapperheid is.
04. mei 2020
Over angst gesproken. Wat angst met je kan doen. Angst als uitnodiging van jezelf.
05. april 2020
Het klokje, of de tijd. Stel nou eens. Stel nou eens dat. Dat deze periode een beetje bedoeld is om stil te staan, eventjes 'terug naar start'.
01. april 2020
Op afstand, en toch dichtbij! Het is een uitdagende periode. De wereld is veranderd, en niet meer hetzelfde als een maand terug. Kan het zo nog doorgaan? Wat is er bij jou getriggerd? Wegduwen is als een bal die je onder water houdt…..
31. maart 2020
Ik maak me zorgen. Ook. Ik word blij. Ook. Ik vraag me af. Ook. Ik twijfel. Ook. Ik vertrouw. Ook. Het mag er zijn. Ook. Heb vertrouwen. De lente komt niet zonder winter. Het komt goed, in welke vorm ook. With love. Anne-Marie
05. december 2019
Madrid, 5 december 2019 Beste lezer, hier op Linkedin, De Sint gaat je iets vertellen, het is slechts een begin. Heb je vragen over werk, loopbaan of je bedrijf, Bel dan eens met Ynsyde, we gaan dat samen dan te lijf. Ynsyde; terug naar de kern, weer ècht terug naar binnen, Bel eens, want pas dan gaat het beginnen. Anne-Marie helpt ook ondernemers of diegenen in spé, Meld je snel aan, en neem wellicht nog ZZP- collega’s mee. Ook voor vraagstukken in organisatie of management, Helpen...